Tentang Kami

Wilujeng sumping di GACHN

Téknologi Gachn (Kodeu Saham: 832368)museurkeun kana karajinan manufaktur alat intelijen sareng narékahan pikeun ngadamel solusi bungkusan anu disusun khusus pikeun konsumén urang. Cachn parantos maénkeun peran anu kritis dina ngajukeun manufaktur kertas bungkusan kertas rumah tangga sareng peralatan kalayan masihan palayanan pinuh pikeun téknologi sareng juru jasa.

Téknologi Gachn jawaban sasarengan ka "Pikiran di Cina 2025" strategi nasional, tujuanana pikeun alat manufaktur alat intelektual di dunya sareng nempatkeun kadua semangat sareng usaha kana "pabrik unmanned" janten kanyataan pikeun konsumén urang.

Dina waktosna waktos ieu, handapeun merek GACHN ®, kami ngagaduhan mesin pinuh cacah-tumpukan otomatis sareng mesin bungkusan turnkey solusi mesin pikeun produk sapertos napkin saniter, popok orok sareng wé garing & baseuh sareng sapansyah. Di luhur éta, urang badé nambihan bungkusan dahareun sareng bungkusan kosmetik ka portopolio produk urang.

Téknologi Gachn diadegkeun dina taun 2011. Di Gachn, urang tetep ka "nasabah customer" filsafat bisnis unggal waktos. Unggal taun langkung ti 10% tina pendapatan taunan angkat ka R&D investasi. Di Gachn, urang nempatkeun sagala jiwa sareng pikiran pikeun ngahasilkeun nilai pikeun konsumén. Ku dong dong kitu, produk sareng jasa GACHN® sacara lega diakui ku pasar. Salaku pangmayaranna, perusahaan ogé parantos ngalaman momen pertumbuhan anu nggumunkeun kalayan paningkatan pendapatan taunan langkung ti 50%. Sapertos ayeuna, perusahaan ngagaduhan kapasitas produksi kaluaran taunan langkung ti 200 sét. Salila sababaraha taun, Gachn parantos ngembangkeun kana mesin bungkusan sareng alat anu sanés pikeun perusahaan produksi kertas rumah tangga.

Budaya Budaya perusahaan

Kawijakan bisnis: Pokus pelanggan

Misi: Pabrik produk anu sampurna sacara intelektual sareng jieun valus pikeun palanggan.

Visi kami: Pikeun janten nomer hiji merek di sakuliah dunya.

Nilai: Kaadilan, Buru-buru, Sampurna, Win-win

Teu kaendahan: persaingan adil, neangan kabeneran tina fakta

Buru-buru: janten conto, dear pikeun nyandak tanggung jawab, chanllange aturan

Sampurna: pamutahiranana terus-terusan, ngajantenkeun kasampurnaan langkung sampurna, henteu kantos ngeureunkeun kamajuan 

Win-win: win-win with customer, win-win with staff, win-win with supplier.

Produk kalahka Gachn Technology sareng solusi bungkusan:

1.mesin cacah-tumpukan otomatis sareng solusi bungkusan pikeun bungkus sanés sareng liner

2 machine otomatis ngitung tumpukan mesin sareng solusi bungkusan orok diape

 

3 、 Kacepetan baseuh luhur ngusap tunggal sareng sababaraha produksi garis, mesin cacah-bungkusan

 

4 、 Leuleus tarik kaluar mesin bungkusan jaringan raray pikeun singe sareng jalur dua kali, mesin bungkus jaringan dompét

 

5 、 Gancang-gancang, garis produksi cacah-bungkusan pikeun mat mandi buang

 

6 production Kacepetan produksi luhur sareng garis bungkusan pikeun topéng raray, topéng raray anu luhur ngeusian sareng mesin sealing

Kanggo tetep sareng léngkah pasar, urang teras ningkatkeun diri sareng janten urang sampurna.

Kami tampi wilujeng sumping ka réréncangan urang di sapanjang dunya pikeun ngahubungan kami pikeun gawé bareng jangka panjang. Sincerely ngarepkeun ngadegkeun gotong royong win-win sareng anjeun dina waktos anu énggal!