XIAMEN TEKNOLOGI GACHN CO., LTD.

produk

Wilujeng sumping di GACHN

Téknologi Gachn (Kodeu Saham: 832368)museurkeun kana karajinan manufaktur alat intelijen sareng narékahan pikeun ngadamel solusi bungkusan anu disusun khusus pikeun konsumén urang. Cachn parantos maénkeun peran anu kritis dina ngajukeun manufaktur kertas bungkusan kertas rumah tangga sareng peralatan kalayan masihan palayanan pinuh pikeun téknologi sareng juru jasa.